PageLines- CumLaude_oland.jpg

Företaget Cum Laude Utbildning AB startades av Ingela Fredriksson våren 2007. Jag är civilekonom, utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg, med inriktning på redovisning och revision. Under min yrkeskarriär har jag arbetat på bank som  företagsrådgivare, kreditchef och bankchef. Jag har också arbetat på försäkringsbolag och har även erfarenhet av säljledning och säljträning. Ytterligare utbildningar som jag genomfört är diplomerad redovisningsekonom och projektledare.

Några av våra kunder är:

 • Länsförsäkringar Bank
 • Länsförsäkringar AB
 • Sensus
 • Nova Högskolecentrum
 • Länsförsäkringar Blekinge
 • Länsförsäkringar Stockholm
 • Dalarnas Försäkringsbolag
 • Östgöta Brandstodsbolag
 • Länsförsäkringar Göinge – Kristianstad
 • Länsförsäkringar Göteborg
 • Länsförsäkringar Halland